Ensimmäinen huone, jota voin jo sanoa valmiiksi, on tyttöjen makuuhuone. Koska meillä on vielä niin pieniä lapsia, että he eivät saa eivätkä uskalla vielä yksin nukkua yläkerrassa, on alakerran pikkuhuone heidän nukkuhuoneenaan. Yritän saada vielä huoneeseen mahtumaan pienen senkin tai lipaston, johon voisin lykätä tyttärien päivittäiset vaatteet.

Kuitenkin, saanko esitellä?! Paperisilppua ja torvientoitotuksia!! Remontin ensimmäinen  valmis kolkka!

1-normal.jpg

 

2-normal.jpg

 

3-normal.jpg

 

4-normal.jpg

5-normal.jpg

Tämä on sitten viimeinen kerta, että näette tämän huoneen näin siivossa kunnossa. Kerran siinne jo heiteltiin pääsiäismunien foliokääreet lattialle, mutta asetin kovan komennon. Hävisivät nopeasti.

Mulla oli visio, että huone pitää nyt sit vetää loppuun asti valitulla värikkäällä teemalla. Tokihan olisin voinut heittää ikkunoihin rauhalliset vaaleat verhot ja vain yksivärisiä juttuja tapetin rinnalle, mutta jos överiksi voi vetää, niin meillähän vedetään! Verhot seisoivat pari päivää mallattavina, sitten eikun ompelemaan.

Koska joku kohta kysyy, on verhokangas Amy Butlerin mallistoa. Lamppu on ostettu mäntsäläläisestä lamppukaupasta, sienipalli Rautavaaran työttömiltä. Tyynyt ovat kotoisin Ranskasta.

Yks asia, josta olen iloinen, on tuo lattian väri. Samaa tuli keittiöön ja eteiseen, mutta siellä se on vielä pahvilla peitetty. Ja kuten huomaatte, myös tässä huoneessa vielä pahvinpalat suojaavat sängynjalkojen alla vielä täysin kovettumatonta maalia.

Olisko pian jo keittiön vuoro, olisko!?