Ensi viikolla tulevat keittiöön kalusteet. Tai siis.... kalusteiden rungot sekä puuseppä. Tällä hetkellä keittiö on tapetoitu. Tykkään tuosta tapetista niin, että voisin vain istua nauttimassa siitä.

IMG_2167-normal.jpg

Listat puuttuvat, kaikki puuttuu. Arvatkaa mihin seuraavaksi ryhdytään:

IMG_2163-normal.jpg

Juu juu, lattia pitäisi hioa ja maalata. Värikarttoja on tiirattu kiiihkeästi.

Virolaiset työmiehet jättävät meille salaisia mesitsejä?:

IMG_2162-normal.jpg

Kaikkein näkyvintä on märkätilojen eteneminen. Ihaillen katson työmiesten huolellista työskentelyä. Jokainen laatta tarkistetaan ja mittaillaan tarkasti kohdalleen. Jälkikin on kyllä sen mukaista. Ei siinä paljoa reunoja törötä. Näin se etenee.

IMG_2135-normal.jpg

IMG_2157-normal.jpg

IMG_2166-normal.jpg

Valitsin laatoiksi tuollaiset isohkot kiiltävänvalkoiset. Ideana oli valita samankokoinen kuin on lattialaatoiksi valittu käsintehty kuviolaatta. Siis 20 x 20. Kylppärin takanurkkaan tule suihku, sinne on saatava kaato, joten iso laatta ei käynyt sen lattiaan. Sinne tulee pienempää, viissenttistä, mutta valkoista. Ideanani oli se, että nimenomaan se ornamentikas lattialaatta tulee tässä tilassa määrääväksi. Niinsanoakseni se on "se juttu".

Yläkertaan olisin halunnut kirkkaan ruohonvihreän lattialaatan, mutta koska se meni aikataulullisesti munilleen, päädyin kirkkaaseen kylpyläturkoosiin. Väriä nimittäin meillä olla pitää. En sitten kuitenkaan halunnut sinnekään mitään sekavärisyyttä, siksi sinnekin tulivat valkoiset seinälaatat. Meillä on kuitenkin jokainen pyyhe ja hammasmuki eri paria, en ikimaailmassa jaksa vahtia, minkälaisen pyyhkeen kukakin minnekin ottaa mukaan. Siitä sitä väriloistoa sitten syntyy.

IMG_2169-normal.jpg

IMG_2172-normal.jpg

Yläkerran vessaan saamme jo kalusteet alkuviikosta. Tässä on jo alustavaa lupausta valmiista!