Lähdin tänään muualle töihin, enkä ehtinyt käydä todistamassa muutoksia.

Kävin kotiin tullessani tsekkaamassa, mutta timpurit ja tapettimies olivat jo lähteneet. Tapettimies ei vielä ollut päässyt asian ytimeen: ilmeisesti tapetin alle jäävä levy lastenhuoneen seinässä olis ihmenyt niin paljon liisteriä, että tapetti olis lähtenyt saman tien lipettiin. Joku pohjajutska siihen nyt sitten oli ilmestynyt. Kuopus tarkastaa tilannetta:

 

IMG_2277-normal.jpg

Vuodat oli kuitenkin jo leikattu. Tapetti on yhä ihana, tuskin maltan odottaa! Ja tytöt!

IMG_2275-normal.jpg

Lattia oli vielä märkä. Maalattu jo kahteen kertaan. Kuopus arveli, että onkos siinä vesilätäkkö?

IMG_2282-normal.jpg

Helpotuksekseni värisävy vaikutti tosi hyvältä. Lattia on kylmänvärinen ja pelkäsin sen oleva ristiriitainen lämpimien tapettien kanssa. Mutta ei, juuri hyvä se on! Avaruutta, tilan tunnetta ja selkeyttä.

IMG_2284-normal.jpg

Hermot menee jääkaapin toimittajan kanssa. Jääkaapista on laskukin tullut jo 11. päivä, mutta itse värkki on ikuisesti "matkalla Suomeen". Tällä kertaa lupailivat jo "varmaan alkuviikosta", mutta kun annoin "vähän palautetta", pahoiteltiin kovasti. Jääkaappimme kun on kuitenkin aika erikoinen ratkaisu, jouduin tilaamaan sen suoraan maahantuojalta, joka oli kaiken lisäksi juuri tilauksen alla vaihtunut. Ei kiva. Mutta siitäkin myöhemmin.