Otetaas tähän ihan tuoreeltaan vähän jääkaappiasiaa.

Tuo meidän keittiö on niin järjettömän muotoinen ja siinä on ikkuna ja yhteensä seitsemän ovea. Kyllä, seitsemän! On aika haasteellista sijoittaa asioita niiden välille niin, että hommassa olisi jotain järkeä. Yhtään ovea ei kuitenkaan haluttu lähteä sulkemaan tai siirtämään, koska niiden toiminnallisuus on hyvä.

Keittiösuunnittelija Liina vinkkasi, että on yksi valmistaja, joka tekee alajääkaappeja laatikostomallisina. Tartuimme oljenkorteen, sillä ns. kyykkyjääkaappi, sellainen johon pitää sukeltaa pää edellä löytääkseen mitään on meillä jo aiemmissa kämpissä järjettömäksi havaittu.

Norcoolin laatikostojääkaapin saaminen olikin sitten ihan oma lukunsa. Soittelin pitkin maata ensin maahantuojan perässä. Selvisi, että maahantuoja oli juuri vaihtunut Kolmen Kopla oy:ksi, suunnilleen samalla viikolla, kun aloin asiaa selvittää. Sain tilatuksi n. 4.3. itselleni Kolmen Koplalta rosteripintaisen version. Aloin odotella. Maksoin laskun 11.3., koska jääkaappi luvattiin "ensi viikon alussa". Siitä lähtien meilailin "toimiston poikien" kanssa pari kertaa viikossa, että jokos se olisi se "ensi viikon alku". Kone oli kuulemma koko ajan tulossa Norjasta. Aloimme jo epäillä, oliko koko konetta olemassakaan. Tai oliko koko maahantuojafirmaakaan missään. Meilit tulivat kuitenkin jostain, arvelin siis sen olevan jossain.

Aikaa meni ja Kiitolinjakin sekoili, mutta tänään saapui jääkaappi. En osaa vielä sanoa mitään muuta kuin että jämäkältä vaikuttaa. Alhaalla on iso laatikko, johon voi lajitella tavaraa. Ylhäällä on lokeroita ja ylälaatikon ylätasolla vielä erikseen ulos vedettävä lokerikko. Mikä parasta, kaikki laatikot saa auki periään myöten, joten vaaraa ruokien arkistoitumiselle näkymättömiin on vähemmän kuin kaappimallissa. Ilahduin myös siitä, että koko jääkaappi on helposti puhdistettavaa ritilää, ei mitään vaikeita altaita.

Kuvat ovat remonttitasoa, mutta josko tästä jotain käsitystä saisi? Lisää raporttia, kun saadaan käyntiin. Ja niin, kuvissa pinnalla on vielä valkoinen suojakalvo, jos joku ihmettelee.

 

IMG_2421-normal.jpg

IMG_2425-normal.jpg

IMG_2428-normal.jpg

IMG_2430-normal.jpg