Tällä hetkellä sauna on kynnöksellä. Ei se tarkoita, että esim. kylppäri olisi vieläKÄÄN lopullisessa asussaan, mutta ei se haittaa. Tavoitteena on päästä jouluna saunaan!

Tässä talossa on valtavan hieno ja tunnelmallinen kellarisauna, puilla lämpiävä tietysti. Tarkoituksena oli aluksi saada vaihdetuksi viimeinen vanhan viemärin pätkä, joka kulkee kellarissa.

Mies alkoi sitä piikata esiin. Kävi ilmi, että vaikka toisin perimätieto kertoi, oli saunan lattian alla nk. toja-levyä, joten koko lattia olikin sitten avattava. Nyt mietimme, valetaanko tilalle kustannus- ja kosteusturvallisuussyistä samanlainen betonilattia, joka siinä on 50 vuotta ollut vai uskaltaisimmeko kääntyä laatoitukseen hengittävällä, lasittamattomalla luonnonlaatalla. Ehkä päädymme betoniin. Kylpyammetta on väläytelty, sekin mahtuisi. Myös pieni vessa on suunnitteilla. Aika näyttää, miten edetään.

Tällä hetkellä sauna on rujossa kunnossa. Nämä kuvat saattavat järkyttää herkimpiä lukijoita.

IMG_1943-normal.jpgIMG_1946-normal.jpgIMG_1964-normal.jpgIMG_1965-normal.jpgIMG_1976-normal.jpgIMG_1972-normal.jpgIMG_1968-normal.jpgIMG_1967-normal.jpgIMG_1977-normal.jpgIMG_1978-normal.jpg